» Laatste nieuws

Herdenkingsdienst (Allerzielen): maandag 3 november 15.15 uur Herdenkingsdienst (Allerzielen): maandag 3 november 15.15 uur

IN MEMORIAM - HERDENKINGSDIENST (ALLERZIELEN) MAANDAG 3 NOVEMBER 15.15 uur, Dramalokaal/stilteruimte Op maandag 3 november a.s. houden wij op Sancta Maria een herdenkingsdienst. Wij gedenken dan de mensen die overleden zijn, maar van wie wij nog ste... lees meer »


Elevator pitch: project havo 4 Elevator pitch: project havo 4

In samenwerking met het Bureau voor talentonderzoek en studiekeuze Keuzelab, is Sancta Maria een project voor havo 4 gestart. Lees hier het artikel uit het Haarlem Dagblad. lees meer »


Cambridge diploma Cambridge diploma

Dinsdag 21 oktober hebben alle deelnemers aan het FCE programma die vorig jaar het examen hebben afgelegd hun diploma in ontvangst mogen nemen. Het was een hele happening, waar leerlingen en FCE docenten, twee jaar naar uit hebben gekeken. Het Horiz... lees meer »


Huldiging deelnemers Europees examen Latijn Huldiging deelnemers Europees examen Latijn

De uitslagen zijn bekend en de medailles uitgereikt. Je zult het maar gemist hebben: tijdens een bijeenkomst op de valreep voor de vakantie, ontvingen 12 leerlingen uit gymnasium 3 een medaille, waaronder 1 gouden. Het betrof hier de laatste handeli... lees meer »


UNICEF Talent Battle - stem op Sancta deelnemers! UNICEF Talent Battle - stem op Sancta deelnemers!

Leerlingen van Sancta Maria vormen samen de band 'Suitable'. Zij doen mee met de UNICEF Talent Battle. lees meer »