» Laatste nieuws

Kerstviering Kerstviering

De kerstviering in de aula was dit jaar een groot succes. Docenten brachten samen met leerlingen een eigentijdse voorstelling. De kerstman wilde dit jaar ook deelnemen aan het Glazen huis. Hij moest echter nog heel wat acties ondernemen, voordat hij... lees meer »


Opbrengst Serious Request: € 13.890,52 ! Opbrengst Serious Request: € 13.890,52 !

Afgelopen weken hebben leerlingen veel verschillende acties ondernomen om Serious Request te steunen, bijvoorbeeld: 1e klassen: pyjama dag: leerlingen kwamen een dag gesponsord in pyjama naar school. 2e klassen: leerlingen hebben onder water gezwomm... lees meer »


Uitreiking tablets Uitreiking tablets

Na de kerstvakantie start Sancta Maria met een tablet pilot. Op dinsdag 16 december hebben de leerlingen van A1A en G1A tijdens een feestelijke bijeenkomst de tablets ontvangen. Twee klassen uit leerjaar 1 maken tijdens de lessen Engels en Nederland... lees meer »


Paarse vrijdag Paarse vrijdag

Op vrijdag 12 december werd voor de vijfde keer paarse vrijdag in Nederland gevierd. Ook Sancta stond hierbij stil. Medewerkers gingen in het paars gekleed, de Paarse krant werd uitgereikt en er werd aandacht gegeven aan diversiteit en 'jezelf mogen... lees meer »


Stem nu voor de Passertest bij KASSA! Stem nu voor de Passertest bij KASSA!

Het was een memorabele dag. Vrijdag 14 maart was het internationale Pi-dag. Ter gelegenheid van deze dag werd er door leerlingen een grote passertest gehouden. Daarnaast werd er in de lokalen taart gegeten, in de tweede pauze was de decimalenwedstri... lees meer »