» Laatste nieuws

UNICEF Talent Battle - stem op Sancta deelnemers! UNICEF Talent Battle - stem op Sancta deelnemers!

Leerlingen van Sancta Maria vormen samen de band 'Suitable'. Zij doen mee met de UNICEF Talent Battle. lees meer »


Huldiging deelnemers Europees examen Latijn 10 oktober Huldiging deelnemers Europees examen Latijn 10 oktober

Op vrijdag 10 oktober om 16.30 uur worden de deelnemers aan het Europees examen Latijn gehuldigd in de medewerkerskamer. Iedereen is van harte welkom! Twaalf leerlingen hebben op 26 september deelgenomen aan het Europees examen Latijn. Alle deelneme... lees meer »


Uitnodiging thema-ouderavond Social Media donderdag 30 oktober 2014 Uitnodiging thema-ouderavond Social Media donderdag 30 oktober 2014

Beste ouders van leerlingen uit leerjaar 1 en 2, Graag nodigen wij u uit voor een speciale thema-ouderavond rondom het thema Social Media op donderdag 30 oktober 2014. Deze ouderavond hoort bij een lessenreeks die wij met leerlingen in de brugklas g... lees meer »


Delf junior scolaire: excelleren bij het vak Frans Delf junior scolaire: excelleren bij het vak Frans

Delf = Diplôme d’études de la langue française Met het Delf-programma kunnen onze leerlingen voor de Franse taal een internationaal erkend diploma behalen dat prima staat op hun CV. Dit diploma behaal je door in totaal voldoende te scoren op de vier... lees meer »


Grensverleggend leren: onthulling Hildebrandmonument Grensverleggend leren: onthulling Hildebrandmonument

Dat je voor grensverleggend leren niet altijd letterlijk de grens over hoeft, werd afgelopen zaterdag maar weer bewezen. De leerlingen VWO4 CKV waren uitgenodigd bij de onthulling van het Hildebrandmonument in de Hout. Een historisch moment, aangezi... lees meer »