» Laatste nieuws

Grensverleggend leren: onthulling Hildebrandmonument Grensverleggend leren: onthulling Hildebrandmonument

Dat je voor grensverleggend leren niet altijd letterlijk de grens over hoeft, werd afgelopen zaterdag maar weer bewezen. De leerlingen VWO4 CKV waren uitgenodigd bij de onthulling van het Hildebrandmonument in de Hout. Een historisch moment, aangezi... lees meer »


Feestelijke onthulling vernieuwde Hildebrandmonument op 13 september Feestelijke onthulling vernieuwde Hildebrandmonument op 13 september

Graag nodigen wij leerlingen uit voor de feestelijke onthulling op zaterdag 13 september a.s. van het vernieuwde Hildebrandmonument in de Haarlemmerhout door de gemeente Haarlem en de Stichting Herstel Hildebrand Monument. Het monument met de negen ... lees meer »


Winnaars Europese Geschiedenis Olympiade in Estland Winnaars Europese Geschiedenis Olympiade in Estland

Van 27 tot en met 30 augustus namen drie leerlingen uit V6 van Sancta Maria deel aan de Europese Geschiedenis Olympiade in Estland. We streden tegen teams uit acht andere landen over het onderwerp Eerste Wereldoorlog. Er moest een schriftelijke opdr... lees meer »


Leerlingen bezoeken Estland Leerlingen bezoeken Estland

Wij gaan naar Estland voor de allereerste Europese Geschiedenis Olympiade. We vertrekken woensdag 27 augustus en zullen daar vier dagen blijven. Het thema is de Eerste Wereld Oorlog en wij zullen hier een essay over schrijven. Wil je ons volgen? Dat... lees meer »


Uitslagen Delf junior scolaire 2014 Uitslagen Delf junior scolaire 2014

Wij zijn trots op onze Delf-leerlingen die allemaal geslaagd zijn voor hun examens leesvaardigheid, spreekvaardigheid, luistervaardigheid en schrijfvaardigheid. 'Le Delf' is een internationaal erkend diploma voor de Franse taal. Kandidaten juni 2014... lees meer »