» Laatste nieuws

Openingsviering voor nieuwe bruggers Openingsviering voor nieuwe bruggers

Op zondag 17 augustus is het schooljaar nog niet echt begonnen. Je weet wel al in welke klas je zit maar je rooster heb je nog niet. Dat merkwaardige gevoel aan het einde van de vakantie: eigenlijk nog helemaal geen zin hebben, maar stiekem toch hee... lees meer »


STAP: Sandra’s Talent Aanmoedigingsprijs STAP: Sandra’s Talent Aanmoedigingsprijs

De winnaars van de STAP, Sandra’s Talent Aanmoedigingsprijs, zijn dit jaar V6 Marieke Ligterink V6, Hanna Zwienenberg V6 en Noura Sakhsoukh H5. Deze prijs is uitreikt door de echtgenoot en de twee zonen van Sandra van den Berg, een uitstekend colleg... lees meer »


Sancta Maria Unesco-oriëntatieschool Sancta Maria Unesco-oriëntatieschool

“Since wars begin in the minds of men, it is in the minds of men that the defences of peace must be contructed”. Deze gedachte vormt de kern van de missie van UNESCO, de aan de Verenigde Naties gelieerde organisatie voor onderwijs en cultuur. Sancta... lees meer »


Overstap naar Magister 6 voor ouders en leerlingen Overstap naar Magister 6 voor ouders en leerlingen

Met ingang van het nieuwe schooljaar (vanaf 14 augustus) maken ouders en leerlingen gebruik van de nieuwe versie van Magister, versie 6. Via de website kun je hier al meer over lezen door bovenin de homepage te kiezen voor 'Magister6'. Magister 6 we... lees meer »


Uniek project over duurzame energie in 2050 Uniek project over duurzame energie in 2050

Woensdag vond er een uniek project plaats op Sancta. Ambtenaren van verschillende ministeries wilden input van jongeren over duurzame energie in Nederland in 2050. Welke ideeën hebben jongeren over dit onderwerp? Hoe kijken zij aan tegen duurzame en... lees meer »